Historiek

Over NTT


Het Nieuw Tollembeeks Theater, beter gekend als NTT, is een vrij jonge toneelvereniging.


Bij de oprichting in 1997, door theaterliefhebbers  uit het toenmalige jaarmarktcomit√©, wisten de stichters dat het geen alledaagse zaak zou worden om in Tollembeek een theatervereniging, die naam waardig, op de rails te zetten en te houden.


De eerste voorstellingen vonden plaats in de zaal Willem Tell in Tollembeek. Sinds 2014 werd dat het gemeentelijk ontmoetingscentrum Baljuwhuis in Galmaarden.


Als wij tot heden al onze producties voor uitverkochte zalen mochten spelen, dan hebben wij dat uiteraard aan een trouw en enthousiast publiek te danken, dat voornamelijk onze stukkeuze weet te waarderen.

Elke theatervereniging streeft er naar jaar na jaar betere kwaliteit te brengen voor het trouwe publiek. Wij zien de voorbije jaren dan ook als een leer- en inloopperiode en proberen de lat steeds dat ietsje hoger te leggen. Daarom willen wij in het bijzonder ook al onze leden, op en naast de planken bedanken om in dit proces mee te willen stappen. Onze vrijwillige en bezielde medewerkers zijn de drijfveer voor een goed draaiend NTT. Dankzij hun steun is onze toekomst verzekerd.


Diane Mertens

Voorzitter


COPYRIGHT © 2016 NTT